Tobias Lenel | elokuvaohjaaja

Tobias Lenel on syntynyt 1956 Hamburgissa. Hän on opiskellut mm. historiaa ja filosofiaa Göttingenissä ja Münchenissä, sekä teatteriohjausta Essenin Folkwang-koulussa.

Valikoitu filmografia

Lyhytelokuvat:
ZuHause (2008)
Czechow (2011)
Winterfeldt (2013)
Alte Liebe (2013)

Täyspitkät elokuvat:
Nyt aurinko on poissa (2015)
Der Engel vom Gallus (2016)
Frankfurter Dramen (2018)
Tezeusz (perustuu William Shakespearen näytelmään Kesäyön unelma, 2016-2021)
Capriccio (2020)